fredag 19. august 2011

Rip Bestemor Ingrid Margrethe

 huff og huff men til det beste   min kjær Bestemor gikk bort Onsdag 17 aug ....  selv om det er trist så var det samtidig veldig godt at nu  fikk slippe fra denne jord....  Bestemor har  om trent ikke vært til stede på denne planeten di siste 10 år da Alzaimern tok taket på henne....  Det for var at hun døde fort når den tid kom og  Nu er hun en engel hos gud :)
Jeg tok det tungt at jeg ikke fikk se henne før hun døde men trøster meg med at jeg fikk sett henne i går så jo henne i februar.....  og da fikk jeg tatt bilda av henne og sitt Oldebarn Ingrid Margreta ... og det er jeg glad for :)

Selv om man er forbret på at et menneske skal dø så er det tungt det var så tungt for meg at jeg måtte oppsøke forsanderen og snakke med han.. slik at jeg kunne  sette ting i perspektiv.... Han sa også at selv om jeg hadde lagt ut den meldingen på faceboka så  gjore jeg jo det i bestemening  og   det var ikke  meningen og såre noen... og det må jeg bare beklage at jeg såret noen. Men det er noe jeg ikke får gjort noe med nu ... og derefor der  alle sletta i fra min tryne bok så jeg slipper om måtte tenke på alt jeg skriver.... For selv om jeg ikke ville såre noen var det jo en form for terapi for meg og skrive det.. Var jo Glad i min bestemor.. og  gjore jo alt for  og kunne treffe henne ofte .. men det er ikke lett når jeg har valgt og bo sette meg på en anen kant av landet.... Huff Gruer  meg til mamma blir gammel jeg...  vi bor jo på hver sin kant av landet  ....  Men nu  er det  tenking og pakking før man vender nesa opp mot nord... for  noen dager.. Gruer meg  virkelig   for i sorgen kan jeg bli hissig og vet ikke om jeg takler og bli kjefta på av noen... så må sette henge lås på min munn.. så jeg ikke slenger med leppa.... for da kan det  bli ille.... sån da var alle parter advart....  skal se om jeg får skannet inn noen bilder i morra av min gode Bestemor .. Vet du har det godt Blandt englene....  Så Sov Godt på Jorden.....Ingen kommentarer: